Hyötykasviyhdistys ry.

Pirkanmaan alueosasto aloitti toiminnan Tampereella 23.2.2010.

Hyötykasviyhdistys ry:n juuret juontavat paljon pidemmälle, se on perustettu Helsingissä jo vuonna 1978. Yhdistyksen "isä" oli toimittaja Risto Nurmi, ja yksi perustajajäsenistä oli professori Toivo Rautavaara.

Perusajatuksena oli auttaa ihmisiä kohentamaan luontosuhdettaan opastamalla kasvien hyötykäyttöä ja viljelyä. Kaikkia hyötyläisiä yhdistää rakkaus luontoon ja halu hyödyntää luonnon antimia kestävän kehityksen periaatteella.

  • Alueosaston toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin, joten sähköpostia seurataan ja verkkotiedotusta ylläpidetään epäsäännöllisen säännöllisesti. Jokaiseen yhteydenottoon pyritään kuitenkin vastaamaan niin pian kuin suinkin mahdollista.
  • Jos haluat mukaan järjestämään toimintaa tai talkooavuksi tapahtumiin, ota yhteyttä sähköpostilla. Myös ideoita ja ehdotuksia kannattaa lähettää alueosaston postilaatikkoon.

Sähköpostilista

Lähetä viestiä osoitteeseen pirkanmaanhyoty(at)gmail.com, jos haluat Pirkanmaan hyötyläisten sähköpostilistalle. Listalaiset saavat päivitettyä tietoa Pirkanmaan alueosaston tapaamisista ja kursseista. Pyrimme kokoamaan tapahtumakalenterin myös Pähkylä-lehteen, mutta viime hetken muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla ja tällä nettisivulla.


Kursseja ja Tapahtumia

Haluaisitko vetää kurssin tai teemaillan hyötyläisille? Ota yhteyttä alaosastoon sähköpostilla. Myös toiveita ja palautetta sopii lähettää samaan postilaatikkoon.

Suositut tekstit