Käytännön tietoa jäsenilloista
Hyötykasviyhdistyksen Pirkanmaan alueosasto kokoontuu jäseniltoihin pääasiassa Tampereella. Jäseniltoihin kutsutaan sähköpostitse kaikki Pirkanmaan alueosastolle (pirkanmaanhyoty(at)gmail.com) sähköpostinsa antaneet Hyötykasviyhdistyksen jäsenet. HUOM! Sähköpostilistalla on paljon toimimattomia osoitteita, päivitäthän osoitteesi jos se muuttuu.
Lisäksi jäsenilloista kerrotaan alueosaston Facebook-sivulla, täällä verkkosivuilla sekä Pähkylässä.


Näin löydät perille:
Jäsenillat pidetään tavallisesti Tampereen Steiner-koululla, Muotialantie 79. Kokoonnumme lukion puolella eli koulurakennuksen kaupungin puoleisessa päädyssä. Sisäänkäynti: metallirappusten alla oleva ovi. Koulun kaikki ovet ovat lukossa, mutta pyrimme pitämään vahtia tällä ovella tapahtuman alkuun asti.

Autolla: Aja koululle esim. Nekalantieltä, koulurakennuksen päädystä löytyy muutama parkkipaikka.
Bussilla: TKL:n linjat 10 (Nekalantie, pysäkki Steiner-koulu) ja 36 (Muotialantie,
pysäkki Steiner-koulu).
 
 
- - - - - - - - -

* Alueosaston toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin, joten sähköpostia seurataan ja verkkotiedotusta ylläpidetään epäsäännöllisen säännöllisesti. Jokaiseen yhteydenottoon pyritään kuitenkin vastaamaan niin pian kuin suinkin mahdollista.

* Jos haluat mukaan järjestämään toimintaa tai talkooavuksi tapahtumiin, ota yhteyttä sähköpostilla. Myös ideoita ja ehdotuksia kannattaa lähettää alueosaston postilaatikkoon.

* Jäseneksi voi liittyä täällä

Sähköpostilista

Lähetä viestiä osoitteeseen pirkanmaanhyoty(at)gmail.com, jos haluat Pirkanmaan hyötyläisten sähköpostilistalle. Listalaiset saavat päivitettyä tietoa Pirkanmaan alueosaston tapaamisista ja kursseista. Pyrimme kokoamaan tapahtumakalenterin myös Pähkylä-lehteen, mutta viime hetken muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla ja tällä nettisivulla.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - 

Suositut tekstit