Jäsenilloista
Jäseniltoihin kutsutaan sähköpostitse kaikki Pirkanmaan alueosastolle (pirkanmaanhyoty(at)gmail.com) sähköpostinsa antaneet Hyötykasviyhdistyksen jäsenet. Tulevien jäseniltojen tiedot alla. HUOM! Sähköpostilistalla on paljon toimimattomia osoitteita, päivitäthän osoitteesi jos se muuttuu.

Toiminnassa kesätauko

Jäsenillat jatkuvat lokakuussa 2022.


Näin löydät perille:
Tampereen Steiner-koulu, Muotialantie 79. Kokoonnumme lukion puolella eli koulurakennuksen kaupungin puoleisessa päädyssä. Sisäänkäynti: metallirappusten alla oleva ovi. Koulun kaikki ovet ovat lukossa, mutta pyrimme pitämään vahtia tällä ovella klo 17.40 asti, jotta mattimyöhäisetkin pääsevät mukaan.

Autolla: Aja koululle esim. Nekalantieltä, koulurakennuksen päädystä löytyy muutama parkkipaikka.
Bussilla: TKL:n linjat 10 (Nekalantie, pysäkki Steiner-koulu) ja 36 (Muotialantie,
pysäkki Steiner-koulu).
 
 
- - - - - - - - -

* Alueosaston toimintaa pyöritetään vapaaehtoisvoimin, joten sähköpostia seurataan ja verkkotiedotusta ylläpidetään epäsäännöllisen säännöllisesti. Jokaiseen yhteydenottoon pyritään kuitenkin vastaamaan niin pian kuin suinkin mahdollista.

* Jos haluat mukaan järjestämään toimintaa tai talkooavuksi tapahtumiin, ota yhteyttä sähköpostilla. Myös ideoita ja ehdotuksia kannattaa lähettää alueosaston postilaatikkoon.

* Jäseneksi voi liittyä täällä

Sähköpostilista

Lähetä viestiä osoitteeseen pirkanmaanhyoty(at)gmail.com, jos haluat Pirkanmaan hyötyläisten sähköpostilistalle. Listalaiset saavat päivitettyä tietoa Pirkanmaan alueosaston tapaamisista ja kursseista. Pyrimme kokoamaan tapahtumakalenterin myös Pähkylä-lehteen, mutta viime hetken muutoksista ilmoitetaan sähköpostilla ja tällä nettisivulla.

 - - - - - - - - - - - - - - - - - 

13.4.2021 klo 13:00-16:00 Maaperäseminaari verkossa
Hyvinvoiva maaperä – hyvinvoiva puutarha 
Videotallenne löytyy täältä.


Suositut tekstit